Standaard 4G internet bij alle Simpel abonnementen

Sim only aanbieder Simpel wijzigt opnieuw zijn abonnementen. 4G internet wordt de standaard wat betreft mobiel internet. Daarnaast lanceert Simpel de Eurodeals. De eerste drie maanden van abonnement betaal je slechts 1 euro.

Het is net een maand geleden dat Simpel een aantal wijzigingen aanbracht in zijn aanbod. Het onbeperkt bellen/sms abonnement verdween. Nu, een dikke maand later is het weer mogelijk om onbeperkt bellen af te sluiten. Nu is het een optie dat mogelijk is bij ieder abonnement en gaat 5 euro per maand extra kosten.

4G internet is vanaf vandaag de standaard bij Simpel. Hiervoor krijg je een internetsnelheid van 75Mbps. Zeker niet mis. 3G internet is nog wel een optie bij het afsluiten van een abonnement, maar met gratis 4G lijkt het ons de kans klein dat iemand hiervoor gaat kiezen.

Om het nog aantrekkelijker te maken om voor een Simpel sim only abonnement te kiezen heeft Simpel nu de Eurodeals. Sluit je voor 30 juni een nieuw abonnement af dan krijg je de eerste drie maanden voor maar 1 euro. Kijk voor meer informatie over deze eurodeals op onze speciale Simpel pagina.