Sim only abonnementen

Heeft u nog een goede telefoon en wilt u daarbij een goedkoop abonnement afsluiten? Bekijk dan nu onze sim only abonnementen en vergelijk deze gemakkelijk op onze website.

De voordelen

Een groot voordeel van sim only abonnementen zijn de goedkope abonnementskosten. Deze abonnementen worden steeds populairder, omdat veel mensen liever een goedkoper abonnement hebben dan een nieuwe telefoon met een duur abonnement erbij. Dit is vooral erg handig wanneer uw telefoon nog goed werkt. In dat geval kunt u veel geld besparen op uw abonnementskosten.

Uw eigen nummer behouden

Tegenwoordig heeft iedereen al jarenlang hetzelfde telefoonnummer. Het zou natuurlijk niet handig zijn als uw nummer opeens verandert nadat u een sim only abonnement afsluit. Wanneer u overstapt naar een ander abonnement is het zeker mogelijk om uw mobiele nummer mee te nemen. Het is belangrijk om uw huidige abonnement nog niet op te zeggen. Dan bent u namelijk ook uw nummer kwijt. Sim only abonnementen vergelijken doet u eenvoudig op onze website. Wanneer u een keuze heeft gemaakt dan sluit u dit abonnement af. Vervolgens kunt u aangeven wat uw oude nummer is en of u deze wilt overnemen. Uw nieuwe provider zegt dan uw oude abonnement op en u kunt bovendien het nummer van uw oude provider overnemen.

Stel uw voorkeuren in

Wanneer u bij ons sim only abonnementen gaat vergelijken, is het ideaal dat u uw voorkeur kunt aanpassen aan uw wensen. Zo stelt u eigenlijk het abonnement samen dat het beste bij u past. U kunt het maximale bedrag invullen dat u aan de telefoon uit wilt geven. Daarnaast kunt u het minimale aantal belminuten en de minimale grootte van uw databundel instellen.

Het vergelijken van sim only abonnementen

Is het duidelijk voor u zelf naar wat voor abonnement u op zoek bent? Begin dan nu met vergelijken en sluit een sim only abonnement af.