Sim only abonnementen goedkoop

Zoekt u sim only abonnementen die goedkoop zijn? Wij bieden u de meest uiteenlopende abonnementen die geschikt zijn voor elk budget. Bent u nog tevreden met uw huidige toestel? Dan is het verstandig om voor een sim only abonnement te kiezen.

Wat is een sim only abonnement?

Onze sim only abonnementen die goedkoop zijn bestaan uit mobiele abonnementen zonder een toestel. Deze abonnementen worden u voor scherpe prijzen aangeboden, omdat de korting in dit geval op uw bel- en databundel zit in plaats van op de telefoon.

Start met vergelijken

Bij het vergelijken van goedkope sim only abonnementen kunt u natuurlijk op meerdere factoren letten:

  • Prijs
  • Aantal belminuten
  • Databundel
  • Duur van het abonnement
  • Provider

Prijs en het aantal belminuten

Wat de betreft de prijs kijkt u naar de prijs van het abonnement. Dit is een maandelijks bedrag dat u betaalt. Het aantal belminuten dat u wilt kunt u het beste laten afhangen van hoe vaak u belt. Belt u af en toe? Dan zijn 250 minuten vaak wel voldoende. Belt u elke dag? Dan kunt u wellicht beter kiezen voor een abonnement met 1000 of nog meer belminuten.

Databundel en abonnementsduur

De databundel wordt uitgedrukt in MB. Dit staat voor de grootte van het internet wanneer u geen Wi-Fi gebruikt. Dit kan variëren van een aantal honderd MB tot een aantal duizend MB per maand. Dit ligt geheel aan wat uw datagebruik per maand is. De duur van een abonnement is meestal 12 of 24 maanden. Wanneer u kiest voor een abonnement van 12 maanden dan ligt de abonnementsprijs vaak wat hoger dan wanneer u kiest voor een abonnement van 24 maanden.

Sim only abonnementen die goedkoop zijn

Bent u geïnteresseerd in sim only abonnementen die goedkoop zijn? Vergelijk de diverse abonnementen op onze website en kies zelf het abonnement dat het beste bij u past.