Over ons

Over Sim-only-vergelijker.com

Al jaren is Sim-only-vergelijker een belangrijk bron van informatie voor iedereen die op zoek is naar een mobiel abonnement. Wij zijn een vergelijkingssite die onafhankelijk prijzen vergelijkt van alle sim only aanbieders in Nederland.

Sim-only-vergelijker is 100% onafhankelijk. Onze vergelijkingsmodule is in eigen beheer ontwikkeld en wordt ook nog steeds doorontwikkeld. Door onze onafhankelijkheid kunnen we bezoekers een uniek overzicht geven van alle sim only abonnementen die op dit moment beschikbaar zijn.

Wij controleren iedere dag alle abonnementen en zijn actueel met het vermelden van prijzen.

Sim-only-vergelijker.com is, zoals de url al vermeld, een onafhankelijker vergelijker. We zijn geen webshop. Het is niet mogelijk om een abonnement af te sluiten op onze website.

Missie

Onze missie is het onafhankelijk informeren over actuele prijzen en over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van sim only abonnementen. Onze specifieke pagina’s over 4G internet en het vergelijken van maandelijks opzegbare abonnementen zijn bedoeld voor de mobiele bellers die specifiek op zoek zijn naar een dergelijk abonnement.

Geschiedenis

Wij zijn sinds 2012 actief met het vergelijken van sim only abonnementen. In 2015 is Sim-only-vergelijker.com samen gegaan met de website Sim-only-abonnementen.com. Omdat deze websites veelal dezelfde informatie aanboden was het logisch om samen verder te gaan.

Overige informatie

Sim-only-vergelijker.com is een handelsnaam van Wilde-haren.nl en staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09221112

Blog

De blogberichten op deze site worden onder andere verzorgd door De TekstExpress