Nu ook bij Youfone onbeperkt mobiel internet

Youfone is de vierde telecomaanbieder die onbeperkt mobiel internet aanbiedt. Sinds deze week is het Youfone assortiment aangepast en nieuws daarin is het onbeperkt internet abonnement. Youfone doet dit in navolging van Robin Mobile, T-Mobile en Tele2. Wel is er bij Youfone meer te combineren met de verschillende belbundels.

De onbeperkt abonnementen zijn bij de eerste aanbieders (Robin Mobile, T-Mobile en Tele2) alleen verkrijgbaar als alles onbeperkt. Wanneer je bijvoorbeeld weinig to niet belt wordt je toch gedwongen een onbeperkt bellen bundel hier bij te nemen. Hier brengt Youfone verandering in en dat maakt de abonnementen van Youfone op dit moment uniek. En dit scheelt ook in de prijs.

Neem je een alles onbeperkt abonnement bij Youfone dan betaal je op dit moment €26,- per maand. Dit is 1 euro duurder dan het onbeperkt abonnement van Tele2. Ben je niet zo van het bellen, maar wel een ultieme internetter dan kan de prijs ook omlaag. In combinatie met een belbundel van 125 minuten betaal je nog maar €22,- per maand. Dit is dus goed nieuws voor iedereen die niet veel belt en onbeperkt wil kunnen internetten.

Zoals we al zeiden is Youfone de vierde aanbieder met onbeperkt mobiel internet. Nu ook de virtuele provider begint met onbeperkt is het niet een kwestie of, maar wanneer de andere aanbieders gaan volgen. De prijzenoorlog lijkt toch te zijn begonnen.